TORRADES

Autor: Jofre Español, Joan

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

TORRADES

TORRADES

7,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2016
Colección:
MINIRECEPTARIS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La torrada és un dels menjars catalans per excel·lència. Aquest llibre aplega tot un conjunt de receptes variades amb pa torrat, que van des de les més simples fins a les més complexes. Hi trobareu torrades amb verdures, amb fruites, amb productes del mar i també amb carns i embotits, i diferents condiments i salses. Una varietat d'ingredients que ofereixen …

La torrada és un dels menjars catalans per excel·lència. Aquest llibre aplega tot un conjunt de receptes variades amb pa torrat, que van des de les més simples fins a les més complexes. Hi trobareu torrades amb verdures, amb fruites, amb productes del mar i també amb carns i embotits, i diferents condiments i salses. Una varietat d'ingredients que ofereixen un autèntic joc culinari de sabors.   "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"
Leer más

Más libros de Jofre Español, Joan

Más información del libro

TORRADES

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-538-2
EAN:
9788490345382
Nº páginas:
0
Colección:
MINIRECEPTARIS
Lengua:
CATALAN
Alto:
160 mm
Ancho:
95 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Va néixer a Alió (Alt Camp) el 1950. Ha estat cuiner, i des dels disset anys s'ha mogut entre fogons: a Valls, Tarragona, Barcelona, les Canàries, les Balears, Andalusia, el País Basc... Ha publicat els llibres Todo el bacalao a su alcance (1992), La cuina del calçot (1997), La cuina de l'avellana (1999), aquests dos últims juntament amb Agustí Garcia Carrion, i Torrades. 365 receptes de pa torrat (2004).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar